Видео со “High Lights” од настапите на младиот каменичанец Оливер Стоименовски во Лига на шампиони

Младиот Оливер Стоименовски е роден во Македонска Каменица на 26. Март 1999 година. Пред да замине во Карабах (Азербејџан), настапуваше за скопски Работнички. Член е и на младинската репрезентацина на Македонија.

Ова е негов особен личен успех, бидејќи сезонава со својот нов тим одигра редица натпревари во Лига на шампиони.

Погледнете го видеото со неколку одбрани моменти од неговите одлични настапи во Лига на шампиони:

Leave a Reply

Your email address will not be published.