Видео од гостувањето на Оливер Васевски во “Урбан Таг” на ТВ 21

Нашиот сограѓанин, Оливер Васевски асистент за промоција, гостуваше во емисијата „Урбан Таг“ на ТВ 21, каде што ги претстави Светските обединети колеџи и ги објасни правилата за аплицирање.

Погледнете го видеото од гостувањето на Оливер Васевски во “Урбан Таг” на ТВ 21:

Рокот за поднесување апликација е 1 декември! Доколку сте втора или трета година средно, не пропушајте ја приликата да бидете еден од деветте ученици од Македонија на UWC во генерацијата 2019-2021 година!

Упатство за аплицирање: https://drive.google.com/file/d/1iZiWOUI9oagGOgiUjDDjnVw114jZjN56/view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *