ВИДЕО: Најглупавиот одговор во македонски квиз

Дека учесниците во македонските квизови можат да ги изговорат најголемите глупости е одамна познато. Ова е уште еден урнебесен одговор на учесничка во македонски квиз. Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published.