(Видео) Масовна тепачка во Облешево- Истепани пазарџии со стапови!

(Видео)Масовна тепачка во Облешево- Истепани пазарџии со стапови!

Вчера, во Облешево мештаните со стапови се обидоа да решат извесни недоразбирања и кавги со продавачите на зеленчук кои од своите камиони секојдневно се присутни на патот Штип – Кочани. Од видеото што пристигна во нашата редакција се гледа што конкретно се случувало.

Извор: Радио Кочани

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *