Видео: Грабеж како на филм – за минута ограбен бутик во Скопје

Ограбен е бутик во центарот на Градот, на Плоштадот Македонија, Снимките кои стигнаа до Телевизија24, покажуваат како вооружен разбојик влегува и го собира прометот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.