Видео: Го прегрна убиецот на својот син во судницата – сите молчеа и плачеа

Несекојдневна глетка се случи во американска судница откако 24 годишниот Треј Релфорд е осуден на 31 година затвор, а една сцена ги погоди сите, дури и судијата пушти солза.

Таткото на убиениот доставувач на пица, 22 годишниот Салахудин Џитмуд, кој е убиен пред две години, пред сите после говорот го прегрна убиецот на својот син и рече не го обвинува него туку сатаната која влегла во децата.

Истакна дека е важно да се прости, затоа што простувањето како што тој кажа било најголем дар од Господ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.