Видео: Возете внимателно на патот од Делчево кон Република Бугарија

На видео објавено на социјалните мрежи може да се види дека патот кон граничниот премин Република Македонија – Република Бугарија кај Делчево е навеан со снег.. Се препорачува внимателно возење по лизгавиот коловоз.

Видеото може да го видите ОВДЕ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.