ВИДЕО: Бивш штипски обвинител го фатила безбедносната камера како “позајмува” паричници во продавница

Порталот пресцентр.мк објави две видео снимки од бивш јавен обвинител а сега адвокат како “позајмува” паричници од продавница.Порталот пишува дека снимките ги добиле од непознат во редакцијата.За штипјани не е проблем да го препознае лицето кое е љубител на паричници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *