Валерија Стојановска прогласена за првенец на генерацијата при СОУ “Миле Јаневски Џингар” – Македонска Каменица

 05.07.2020 година – Валерија Стојановска е прогласена за првенец на генерацијата при СОУ “Миле Јаневски Џингар” – Македонска Каменица. Во текстот од соопштението на официјалниот фејсбук профил на училиштето стои:

Со задоволство ве известуваме дека комисијата за избор на првенец на генерацијата при СОУ„Миле Јаневски Џингар“ – М.Каменица ги разгледа пријавите кој што беа доставени од нашите ученици и според превилникот ги рангира по следниот редослед:

1. Валерија Стојановска – 134 бода
2. Теодора Стоиловска – 88 бода
3. Нела Николовска – 77 бода

За првенец на генерацијата е избрана Валерија Стојановска.

Наставничкиот колегиум од срце и ја честита наградата и и посакува уште поголеми успеси во иднина!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *