„Бисер балкански“ – моќна празнична честитка од Некст Тајм

За концерот на Некст Тајм, кој се одржа на 17 декември во салата „Борис Трајковски“ несомнено  уште долго ќе се зборува.

Слушнете како звучи „Бисер балкански“ во изведба на браќата Стефан и Мартин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *