Бени Нон Стоп и Златко Ориѓански во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица во соработка со Рудник „Саса“ Ве поканува на неповторливо музичко шоу со мајсторите на вистинскиот звук, Бени Шаќири и Златко Ориѓански.
Бени и Златко во Македонска Каменица ќе настапат со комплетен бенд, а музичкиот спектакл ќе се оддржи во Домот на култура, во четврток, со почеток од 20.00 часот.
Влезници за концертот нема да се наплаќаат, а вратите ќе бидат отворени во 19.30 часот.

официјален фејсбук настан: Бени Нон Стоп и Златко Ориѓански во Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published.