Барање за донација на средства за изградба на пристапен пат до манастирот Свети Петар и Павле во село Главовица

Членовите на Црковниот одбор при маснастирот Свети Петар и Павле во село Главовица, упатуваат барање до сите граѓани од регионот, до сите правни субјекти и општествено одговорни компании, според своите можности да донираат парични средства потребни за изградба на пристапен пат до манастирот. Со тоа, како што истакнуваат од Црковниот одбор, во иднина ќе биде олеснет пристапот на верниците и локалното месно население до манастирот.


Со надеж дека барањето ќе биде прифатено, упатуваме јавна благодарност за помошта. Сите заинтересирани лица и правни субјекти, кои сакаат да донираат средства и да помогнат во изградбата на пристапниот пат до манастирот Свети Петар и Павле, можат да ги контактираат следниве лица за контакт:
Љупчо Гоцевски +389 71 651 358 и
Васка +389 71 501 124

Leave a Reply

Your email address will not be published.