Бабичка си го прослави 100-тиот роденден со стриптизери

Кој рече дека годините треба да ни го убијат духот? Оваа пензионерка дефинитивно знае како да ужива во животот.

babichka-si-go-proslavi-100-tiot-rodenden-so-striptizeri-01.jpg

Дол Џенкинс имаше специјална забава по повод нејзиниот 100-ти роденден. Таа го прослави со пријателите во старечкиот дом во кој живее, но за забавата побара да бидат ангажирани и двајца стриптизери.

Тие малку танцуваа, а потоа голи ги служеа оброците на забавата. Џенкинс уживаше во својата прослава, а доби и бакнежи од нив.

На почетокот била засрамена и им кажала да стават некое парче облека плус на себе, но потоа почнала да флертува со нив, велат нејзините гости.

Запознајте ја 100-годишната пензионерка која сè уште е млада во срцето:

babichka-si-go-proslavi-100-tiot-rodenden-so-striptizeri-02.jpg

babichka-si-go-proslavi-100-tiot-rodenden-so-striptizeri-09.jpg

babichka-si-go-proslavi-100-tiot-rodenden-so-striptizeri-07.jpg

babichka-si-go-proslavi-100-tiot-rodenden-so-striptizeri-06.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *