Баба од с.Бање измамена за 7500 денари | kamenica.mk

На 16.09.2019 во 18.15 часот во Полициската станица Кочани, Б.Д.(76) од с.Бање, кочанско, пријавила дека околу 16.00 часот во нејзинот двор во с.Бање била измамена од едно лице. Според пријавеното, лицето ѝ ветило дека за сума од 7500 денари ќе ѝ донесе три метри кубни огревно дрво. Б.Д. му ги дала парите, по што лицето заминало и не се вратило. Се работи на расчистување на случајот.
Баба од с.Бање измамена за 7500 денари | opserver.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *