А тај виц знаеш ле го…? #9 (шоферо на автобус и патниците)

Застанува автобусо на некоја станица, качуваа се патниците и автобусо полека кренува. Едно време патниците гледаа еден како трчи и маа раце да му сопре автобусо. Испуштил го… Почнали сите патници да му се смеат…он маа раце, они се смеат, заебаваа се и он никако да стигне да се качи.

Едно време еден од патниците отвара џамо и од смешки едвај му вика: Застани бе, шо си се загнал, не бива ќе го стигнеш…само џабе трчиш, помочахме се сите у автобусо од смешки!!!

А тај шо трчал полека застанува, веќе капнал, не можел да гони по автобусо и вика: Са и ќе се посерете, е*ах ви маќата…ја сам шоферо на автобусо!

Leave a Reply

Your email address will not be published.