Аца Лукас итно пренесен во болница

Пејачот Аца Лукас денеска во текот на денот итно бил примен во Ургентниот центар во Белград

Имено, пејачот останал да лежи во болница за да ги направи сите дополнителни прегледи во врска со неговото здравје.

Првото упатство што го добил за преглед било за гастроентеролог, но деталите за неговата дијагноза се уште не се познати.

Менаџерот Саша Мирковиќ рече дека наводите се точни.

– Точно е дека Аца Лукас заврши во болница. Се чувствувал уморен и слаб, но направиле детални прегледи. Само ќе ви кажам дека се предозирал, бидејќи претходните денови и недели работеше многу… Му дадоа витамински коктел – рече тој и додаде за Курир дека Лукас прима витаминска инфузија.

За потсетување, Аца Лукас пред неколку дена зборувал за медиумите и рекол дека ќе биде учесник на Беовизија и дека верува дека тој е единствениот кандидат кој може да ја претставува Србија на Евровизија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *