АПЕЛ ЗА ПОМОШ: ГОЛЕМ ПОЖАР МУ СЕ ЗАКАНУВА НА КОЧАНИ

Голем пожар се заканува на Кочани. Исклучително сериозна е ситуацијата со пожарот кој трае со часови.

Пламените јазиции стигнаа до градот и според првичните информации горат куќи во Кочани.

Сериозна е ситуацијата, се бара помош од сите страни.

Пожарникариде со часови се борат да го стават пожарот под контрола, но силниот ветар го разнесува на сите страни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *