Амфенол Технолоџи Македонија ДООЕЛ има потреба од оператори

Една од најуспешните компании во Македонија, Амфенол Технолоџи има потреба од нови оператори.

Од Амфенол Технолоџи Македонија ги нудат следните услови:

  • Атрактивна плата
  • Мотивирачка работна средина
  • Финансиски награди за посебни остварувања
  • Ефикасна комуникација со претпоставени
  • Најдобри можности за напредување
  • Обуки за континуирано усовршување
  • Локален превоз и храна

Бидете дел од успешниот тим на Амфенол! Аплицирајте на job@amphenol.mk или во просториите на нашата фабрика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *