Ален Хасановиќ гостува во Летна бавча „Златина“ (Петок, 20. Јули)

Петок, 20. Јули 2018 година, во Летна бавча „Златина“ гостува неприкосновениот мајстор на ноќните забави – Ален Хасановиќ.
Влезот на забавата која започнува од 21:00 часот, е со цена од 100 денари.
Ваша резервација можете да направите на тел.бр 078/268-775 или директно во Летна бавча „Златина“ – Македонска Каменица.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *