Аки Ракимовски доживеал мозочен удар: Парни Валјак ги откажа сите концерти

Легендарниот пејач на „Парни валјак“ Аки Ракимовски доживеал мозочен удар па сите концерти на популарниот бенд се откажани за понатаму.

Претставници за медиумите на оваа група соопштиле:

 

„Драги наши, за жа, принудени семда ги откажеме сите концерти за понатаму. Аки Ракимовски имаше лесен мозочен удар, и иако сега се чувствува подобро, треба некое време да се сконцетрираме на опоравувањето. Многу сериозно ја сфаќаме својата работа и со незадоволство разочаруваме илјадници од вас кои толку се радувавте на концертите, но здравјето на Аки сега е на прво место.

Соопштението е објавено на официјалните страни на хрватскиот бенд на Инстаграм и Фејсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *