Адријан Мицевски се враќа во Дубровник

Еден од најдобрите македонски футсал играчи, Адријан Мицевски од Македонска Каменица, се враќа во Дубровник каде ќе ги брани боите на тимот Сквер, клуб за кој настапуваше пред три години. Во досегашната кариера, 24-годишниот напаѓач настапуваше за Железарец Скопје, Сквер Дубровник (Хрватска) и Омонија (Кипар) и секаде постигна завидни резултати. Адријан е член и на македонската футсал репрезентација за која на нешто повеќе од 50 натпревари има постигнато повеќе од 40 голови.

Со среќа Адријан, во старо-новото јато! Очекуваме уште многу голови.

Leave a Reply

Your email address will not be published.