Автомобил со луѓе падна во Вардар, повикани се спасувачи

Попладнево во водите на реката Вардар, во непосредна близина на Камениот мост падна автомобил со патници.

Повикани се пожарникари за да интервенираат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.